Louis C.K. elismerte, hogy kolléganői előtt maszturbált

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 11., 11:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Azt gondolta, rendben van a dolog, mert először kérdezett.

„Ezek a történetek valósak” – írta közleményében Louis C.K. amerikai komikus a New York Times csütörtöki cikkére reagálva.

A Times-ban négy humorista – Dana Min Goodman, Julia Wolov, Rebecca Corry és Abby Schachner –, valamint egy neve elhallgatását kérő ötödik nő számolt be Louis C.K. szexuális visszaéléseiről.

Goodmantől és Wolovtól C.K. megkérdezte, hogy maszturbálhat-e előttük, de ezt nem vették komolyan, csak nevettek rajta, majd miután a tévés valóban önkielégített, elmenekültek a szobából. Schachner arról számolt be, hogy telefonon beszélt Louis C.K.-val, és hallotta, ahogy beszélgetés közben maszturbál. Rebecca Corry egy 2005-ös filmforgatáson utasította vissza a humorista ajánlatát, az ötödik nő viszont még a 90-es években többször is tűrte, ahogy Louis C.K. – filmjének producere – a jelenlétében maszturbál.

Louis C.K. Is Accused by 5 Women of Sexual Misconduct

Neither Louis C.K. nor Mr. Kay replied to follow-up emails in which the accusations were laid out in detail, or to voice messages or texts. On Thursday, the premiere of Louis C.K.’s new movie “I Love You, Daddy,” was abruptly canceled, and he also canceled an appearance on “The Late Show With Stephen Colbert.”

Közleményében C.K. azt írta, a történtek idején nem gondolta, hogy rosszat cselekszik, mert mindenről megkérdezte a nőket. „Túl későn jöttem rá, hogy amikor hatalmad van egy másik ember felett, az ilyen kérdés nem valódi kérdés, hanem kellemetlen és veszélyes szituációba hozza őket” – írta. „Felelőtlenül bántam a hatalmammal” – tette hozzá.

Louis C.K. tévéműsorainak producerei – az FX Networks és az FX Productions – megszakították az együttműködést a sztárral, és új filmjének, az I Love You, Daddy-nek is elmarad a bemutatója.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 11., 11:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    sachs
    2017. november 12., 08:02
    Görcsöt a pöcsére.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kultúra

még több Kultúra...

Narancs