Megöltek egy férfit éjszaka Budapesten

  • narancs.hu
  • 2024. január 28.

Bűn

Két férfi dulakodásba keveredett a Keleti pályaudvar környékén. Egyikőjüket az úttestre lökték, egy autó pedig elütötte. 

A Dózsa György út és a Thököly út kereszteződésétől nem messze történt egy haláleset szombat éjszaka, a helyszínelés egészen hajnalig nyúlt. A rendőrség minden járókelőt és autóst elhajtott a helyszín közeléből. Később kiderült: emberölés történt – írja a Blikk

Az eset a Keleti pályaudvartól nem messze, a Thököly út 32. előtt történt, egy ember meghalt. A rendőrség este tíz óra környékén vonult ki a helyszínre, legalább 12 járművel. A hatóság lezárta a környéket, felszólították a járókelőket, hogy ne készítsenek fotót vagy videót a helyszínen. 

A lap beszámolója szerint a ház előtt legalább 10-12 rendőrautó és egy mentőautó tartózkodott éjfél előtt, és egy temetkezési vállalat furgonja is a helyszín közelében parkolt. A cikk szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. január 27-én 21 óra 40 perckor érkezett bejelentés, hogy

Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött.

A police.hu beszámolója szerint az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elkövető az esetet követően a helyszínről elmenekült, felkutatása folyamatban van. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.