Farkaskoponyákat találtak a rendőrök Borsodban

  • narancs.hu
  • 2024. január 28.

Bűn

Vadászokat tartóztatott le a rendőrség. 

Szerdán utcákat zártak le és két ingatlanban tartott házkutatást Putokon, illetve tartóztatta le a rendőrség az ott élő vadászokat. A Boon.hu értesülései szerint 

természetkárosítás, farkas(ok) kilövése áll az ügy hátterében.

A jeladós szürke farkas kilövése után széles körű adatgyűjtésbe és nyomozásba kezdett a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a megyében a farkasok kilövése ügyében. A lap úgy értesült, hogy két putnoki vadász került képbe, most pedig rajtuk is ütöttek.  

„2024. január 24-én Putnokon a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hajtott végre helyszíni intézkedést, azonban a nyomozás érdekére tekintettel egyelőre nem áll módunkban az ügyről bővebb tájékoztatást adni” – tájékozatta a portált az Országos Rendőr-főkapitányság. 

Később a portál azt írta, Putnok után egy másik település határában is megjelentek a rendőrök egy telephelyen, ahol öt farkas koponyáját találták meg. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk