Nagyon kevésen múlhatott két fiatal élete a villamosmegállóban történt gázoláskor

  • narancs.hu
  • 2023. február 20.

Bűn

Pontosabban: centiken. 

Két kamera is rögzítette a Harminckettesek terén lévő dohányboltnál a körúti villamosmegállóban történt balesetet, amelyben egy 23 éves lány életét vesztette, írja a Blikk

A rendőrség korábban közölte: egy 41 éves, olasz állampolgárságú sofőr tisztázatlan okokból felhajtott a járdaszigeten lévő megállóba, ahol a lány várakozott. A férfit megszondáztatták, a műszer pedig pozitív eredményt mutatott. 

A lap azt írja, a felvételeken látszik, hogy két fiatal körülbelül másfél méterre várakozott az elhunyt lánytól, az autó mögöttük vágódott az üvegfalnak, a két fiatal elugrott, vagyis az életük pár centin múlhatott.

A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozásának gyanújával hallgatta ki a rendőrség az olasz férfit. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a videófelvételről annyit mondott, csak akkor hoznák nyilvánosságra, ha ehhez a rendőrségnek érdeke fűződne. Ebben az esetben azonban erről nincs szó, így várhatóan nem adják ki a képkockákat.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.