Pénzbüntetésre ítélték a munkatársnőjét molesztáló polgármestert

  • narancs.hu
  • 2021. november 18.

Bűn

A polgármester meg sem jelent a bíróságon, ügyvédje fellebbezett.

 Első fokon bűnösnek találta és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság a szeméremsértéssel és testi sértéssel vádolt tyukodi polgármestert, Czibere Józsefet -  írja a Blikk.

Ahogy azt a lap megírta, 2017-ben a polgármester bement a helyi anyakönyvvezető, a nemrég megözvegyült Németh Kiss Pálma szobájába. A vád szerint úgy megszorította a közeledése ellen tiltakozó nő karját, hogy az megsérült, majd megfogta a mellét és belemarkolt a fenekébe.

"Azt a polgármestert, aki szexuálisan molesztálja a megözvegyült munkatársnőjét, örök életre eltiltanám a falu vezetésétől – nyilatkozta dr. Helmeczy László, a molesztált nő jogi képviselője.

Czibere József nem jelent meg a bíróságon, ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen. "Akkor sem adom fel, végigcsinálom. És ha kell, leperelem a polgármesterről a gatyáját is, hogy örök életre elmenjen a kedve a molesztálástól" – mondta Németh Kiss Pálma a lapnak.

 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk