Rejtett kamerát találtak egy XVIII. kerületi uszoda öltözőjében

  • narancs.hu
  • 2021. október 12.

Bűn

Átvizsgálják a többi kerületi uszoda öltözőjét is.  

Mobil, minikamerát találtak a Vilmos Endre Sportcentrum egyik öltözőjében – közölte a Városgazda XVIII. Kerületi Nonprofit Zrt., a létesítmény üzemeltetője a Facebook-oldalán.

Azt írták, azonnal megtették a rendőrségi büntető feljelentést ismeretlen tettes ellen, személyes adatokkal való visszaélés alapos gyanúja miatt.

Emellett Somody Lászlóval, a területért felelős alpolgármesterrel egyeztetve és a polgármester utasításának megfelelően haladéktalanul megkezdik valamennyi kerületi sportlétesítmény átvizsgálását, ezért ideiglenesen a kerületi uszodák (Park uszoda, a Kastélydombi uszoda, a Malév uszoda, a Sportkastély, a Gerely utcai létesítmény és a Deák Bamba Sportcentrum) kedden délutántól nem fogadnak látogatókat. 

"A Városgazda szakemberei az éjszakai órákban is végzik majd az átvizsgálást annak érdekében, hogy holnap reggel 8-tól ismét minden sportlétesítményünk biztonságban fogadhassa a kerületieket" - írják. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk