Sáros csizmáját a tetthelyen hagyta a tolvaj

  • narancs.hu
  • 2024. január 3.

Bűn

A 19 éves kőteleki nő 7 millió forinttal, ékszerrel távozott a tiszasülyi házból, tiszta bakancsban. 

Újév napján 10 és 13 óra között tolvaj járt egy tiszasülyi lakásban. A kazánházban találta meg a bejárati ajtó kulcsát, így jutott be.

Elvitt több mint 7 millió forintot – a tulajdonos megtakarított pénzét –, egy arany karláncot, valamint egy pár női bakancsot és női cipőt is.

A gazda azt mondta a rendőrségen, hogy amikor hazaért, először a bejárati ajtó mellett az idegen, saras női csizma tűnt föl neki, aztán észrevette, a szekrény fiókjai sem úgy állnak, ahogyan voltak. 

Az ingatlanra felszerelt kamerák működtek.

A felvétel alapján a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök egy 19 éves, szomszéd falubeli, kőteleki nőt állítottak elő a szolnoki kapitányságon. Otthonából, a házkutatáskor előkerült közel 4,5 millió forint, meglett a tiszasülyi ház kapukulcsa, az arany karlánc és a két pár ellopott lábbeli is. A gyanúsítottat őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatását – tudósít a police.hu.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk