Szikszó díszpolgárát ölték meg egy szupermarket parkolójában

  • narancs.hu
  • 2024. június 15.

Bűn

A vásárlásból szálltak volna be az autóba, amikor a támadó kalapácsal rontott a férfire. 

A felesége a kocsiban ült és végignézte, ahogy kalapáccsal bántalmazza, majd autójával elgázolja 76 éves férjét egy 36 éves férfi a miskolci Aldi parkolójában kedden. Az idős férfi azonnal meghalt. A bíróság tegnap elrendelte a támadó előzetes kényszergyógykezelését. Vizsgálják, hogy kábítószer hatása alatt követte-e el a gyilkosságot. Az elhunyt férfi civil környezetvédő volt, tíz éve Szikszó díszpolgárának választották – számolt be az RTL Híradó

A rendőrség szerint egy régóta húzódó vita előzte meg a támadást, az áldozat és a támadó korábbról ismerte egymást. Éppen az autóba szálltak be, amikor a férfit megtámadták, a felesége is megsérült. Próbált közbeavatkozni, de nem tudta megakadályozni a gyilkosságot. 

Az áldozat lányának közleménye szerint édesapja egész életében az igazság harcosa volt, a bevásárlást követően váratlanul érte a támadás. Az elkövető hátulról támadta meg, és egyetlen szó elhangzása nélkül vitte véghez a kegyetlen tettet. Édesapja valószínűleg az első ütés után elvesztette az eszméletét. A 36 férfit a helyszínen elfogták, pszichiátriára került, elrendelték a kényszergyógykezelését. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk