Szombat este valaki illegálisan hatolt be egy zárt rendőrségi területre

  • narancs.hu
  • 2022. január 9.

Bűn

Az eset a Budai Vár közelében történt.

Illegálisan hatolt be valaki egy zárt rendőrségi területre a Budai Vár közelében szombaton késő este, ezt az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete közölte az MTI-vel.

Mint írják, "több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt".

A Telex azt írja, több olvasójuk is jelezte, hogy szombaton este 10 óra körül nagyobb létszámú rendőri erők mozgását észlelték a Budai Vár közelében. Az egyik olvasó még a TEK páncélozott járművét is látta, és nagyjából 20 kisbuszt, amint a Vár felé haladnak. Egy másik olvasó pedig sok-sok egyenruhást látott, akik elmondása szerint egy gyártelephez hasonlító területre nyomultak be.

A lappal az ORFK ugyanazt közölte, mint az MTI-vel, bővebb tájékoztatást nem kívántak adni a történtekről.

Címlapképünk illusztráció.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Eljön kegyelmed Ozorára?

Ozora kis község Tolna megyében, a Tamási járásban, ezerötszázan lakják. Fesztiváljáról híres, történelmileg sok egyébről. Minket ez a sok egyéb érdekelt, pontosabban a történelmi emlékezet, amikor ellátogattunk a faluba.