Több tízezer Vitarát és SX4-et hív vissza javításra a Suzuki

  • Narancs.hu/MTI
  • 2022. november 2.

Élet + Mód

A fékekkel van probléma.

Gyengülő fékhatás miatt díjmentes javításra hívja vissza egyes Vitara és SX4 S-CROSS modelljeit Suzuki Motor Corporation. Az akció 66 ezer magyarországi vásárlót érint – közölte szerdán az esztergomi autógyár kommunikációs vezetője.

Bonnár-Csonka Zsuzsanna tájékoztatása szerint gyári ellenőrzés során fedezték fel, hogy a fékrásegítő működéséhez szűkséges, vákuumot előállító visszacsapó szelep a motorolaj hatására megdagadhat. A hiba esetén a vezetőnek nagyobb erőt kell kifejteni a fék működtetéséhez. A Magyar Suzuki díjmentesen cseréli a visszahívási kampányban érintett 66 ezer vásárlónak a szükséges alkatrészeket.

Az autógyár közölte: azoknál az évjáratoknál, amelyeknél már nincs érvényes garancia, a társaság méltányosságból szintén díjmentesen végzi el a cserét.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk