A 2Rule még nem áll készen az olimpiai magyar csapat felöltöztetésére

  • 2018. augusztus 7.

Fekete Lyuk

Ajaj, ennek valaki nem fog örülni!

Interjút adott az Origo nevű kormányizének Kővári Ágnes, a 2Rule-t forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt. vezérigazgatója.

Mazsolázzunk az anyagból!

false

 

Fotó: MTI

A 2020-as tokiói olimpián és paralimpián a magyar csapat nem 2Rule-ban lesz, erre még nem áll készen a márka. De az olimpia után megviszgálják, hogy később képesek lesznek-e rá.

Nyilván megbírkóznak majd a feladattal, hiszen addigra kiszorítják a Kárpát-medencéből a Rebookot meg az Adidast, ugye, de ezt csak mi mondjuk ám, ilyen rosszindulató, sőt nemzetellenes iróniával, élccel. A világmárkákat simán túlszárnyalja az ősmadár, ha van magyar gógyi, amit itt úgy hívnak: INNOVÁCIÓ.

Egy 2Rule-t gyártó varrodában Szegeden olyan innovatív technikákat használnak, így Kővári, amivel „lekörözhetjük a nagy márkák technológiáit". Szerencsére Mészáros Lőrinc üzlettársa elárulja a titkot: a gyártást fejkamerával közvetítik a megrendelőknek, és minden legyártott termékről online információkat adnak.

Tehát ha jól értjük, akkor a varrónők fejére erősített goprokamerát még nem látott külföldi varrodákban Kővári sem.

Lehet, hogy nem véletlenül? De majd meglátjuk, mi szorítunk a magyar sikerért, és nyilvánvalóan a futbalkedvelő miniszeterelnök is bizakodva figyeli a piaci tendenciákat.

A márkának egyébként négy magyar varrodával van aláírt szerződése. A 2Rule kosárlabdában, kézilabdában, vívásban is szeretne bemutatkozni a jövőben.

false

 

Fotó: MTI

Figyelmébe ajánljuk