A fideszes Pócs János elismerte, hogy videóra vette, amint kazánba zárja egyik roma alkalmazottját

  • narancs.hu
  • 2019. március 24.

Fekete Lyuk

Szerinte ebben nincsen semmi kivetnivaló.

Meglehetősen furcsa videót szúrt ki a 444.hu, amin a fideszes Pócs János kazánba küldi egyik roma alkalmazottját. A felvételen azt mondja a megbüntetett férfi, miközben a kazánban ül, hogy Pócs itt égeti el azokat a cigányokat, akikre haragszik, később a képviselő meggyújt egy papírt és a férfi mellé dobja, majd becsukja a kazán ajtaját.

A felvétel még 2008-ban készült, a 444 ezzel kapcsolatban felkereste a képviselőt, aki a portál érdeklődésére elmondta, hogy nem talál semmi kivetnivalót a videóban, amit egyébként a férfi kérésére készített, akivel barátok voltak. Az illető már nem él, az viszont nem derült ki, hogy mi célból készült az anyag.

Pócsnak nem ez az egyetlen botrányos ügye, emlékezetes egy disznóvágásról készült fotó is.

Pócs János ezzel meg is nyerte a hét bunkója címet

És még jó étvágyat is kívánt hozzá. Pócs János, Jászapáti volt polgármestere és a térség fideszes országgyűlési képviselője nem kicsit tolta túl a kormánypropagandát mai Facebook-bejegyzésével. „A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről. Ott már egy disznóval kevesebb van... Jó étvágyat!" - írja a politikus hivatalos Facebook-oldalán az alábbi képhez.

Figyelmébe ajánljuk