A Honfoglalás 2000 Egyesület kiadta minden idők legbetegebb közleményét: legyen a Fidesznek 75 százaléka április 8-án!

  • narancs.hu
  • 2018. március 2.

Fekete Lyuk

Ez az az egyesület, amelyik Putyinnak adta volna a Nobel-békedíjat.

Van olyan közlemény, amelyhez nem érdemes semmilyen kommentárt fűzni, mert már önmagában beszédes. Most pontosan ilyet adott ki a Honfoglalás 2000 Egyesület, amelyet onnan lehet ismerni, hogy nemrégiben Putyintól kérték, hogy mentse meg az európai civilizációt, de volt, amikor arra kérték az orosz elnököt, hogy szólaljon fel a budapesti olimpiáért.

A Honfoglalás 2000 üdvözli Matolcsy urat

A Honfoglalás 2000 üdvözli Matolcsy urat

Fotó: falramentaparlament.tumblr.com

Jöjjön tehát a közlemény, amelyben a Honfoglalás 2000 végleg hitet tesz a Fidesz–KDNP mellett:

Fellázadtak a balliberálisokkal, Gyurcsánnyal, Sorossal, együttműködni kész Vona–Vollner vezette Jobbik szimpatizánsai. Az Egyesület értesülése szerint nyilatkozat kiadására készülnek a korábban volt nemzeti radikális párt támogatói, melyben megindokolják: nem támogatják a magyarságot eláruló Vona-vonalat, mert felismerték: korunk tragédiája lenne, ha a Soros által pénzelt hazaárulók győznének a választásokon.

A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Pannonpuli üdvözli és támogatja a felismerést, a hazáért felelősséget érző százezrek döntését, miszerint szavazataikat a Fidesz-KDNP jelöltjeire adják, hogy a kormánykoalíció akár 75%-os eredményt is elérhessen. Az Egyesület korábban is elítélte a Vona-féle kalandorpolitikát, és rendületlenül bízott a félrevezetett választópolgárokban. Elvált az ocsú a búzától!

Vonáék álljanak csak be a hazaárulók közé, mi a nemzetet, a magyar embereket: a nyugdíjasokat, a kiskeresetűeket, a kisvállalkozókat, a munkásokat, a gazdákat, a bevándorlás-elleneseket támogatjuk – hangoztatják a fellázadt emberek. Az Egyesület támogatásáról biztosítja a kezdeményezést, és gratulál a bölcs döntést hozóknak!

Együtt a hazáért, együtt a jövőnkért! Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu


Figyelmébe ajánljuk

Önarckép feketével

  • - turcsányi -

Ha van igazság a földön, Bert Schneiderből hétcsillagos hollywoodi aranyifjú válik. Egy léha, semmirekellő alak a sztárjelöltek örökké vidám, szőke és bikinis karéjában, a nyitott tetejű sport Mercije oldalának támaszkodva, golfhoz öltözve néz el a távolba, s számolja Los Angeles mindig felhőtlen egén az angyalokat.

Kiszámolós

Ha Ed Sheerannek van harminc kamionja, hat pengető alakú óriáskivetítője, öt saját fejlesztésű looper pedálja a forgószínpad öt különböző pontján, és 135 percet játszik – saját állítása szerint – nagyjából 70 ezer embernek, akkor hány keringős lüktetésű balladát játszhat el?

Az egyedüli boldogság

  • Balogh Magdolna

A dán írónő (1917–1976) bő öt évtizeddel ezelőtt befejezett, 1967 és 1971 között írt ön­életrajzi trilógiája azt az utat mutatja meg, ahogyan egy szegény sorsú, munkáskörnyezetben felnőtt lányból ismert és népszerű, számos díjjal kitüntetett szerző válik.

Térerő

A modern nagyváros az ipari forradalom következménye; a korábbiaktól gyökeresen eltérő termelési struktúra nyomán alakult ki az a térszövet, amelyben az európai civilizáció máig élni, bár lassan inkább csak túlélni próbál.

A vasutasok kérték

Talán Stephenson óta nem fordult elő, hogy egy működő vasúttársaság arra biztatta volna utasait, hogy ne vegyék igénybe a szolgáltatásait.

Magyar western fűnyíróval

Ha azt mondom, vásári bábjáték, azt mondod, Vitéz László. És persze Kemény Henrik. A műfaj magyarországi történetének meghatározó alakjai máig ott állnak minden, e hagyományt követő előadás mögött.

Veszélyes álmok

  • Eörsi Mátyás

Mire gondol az olvasó, ha azt hallja: „Zöld, biztonságos, versenyképes”? Vagy ezt: „Helyreállítás, erő és a hovatartozás érzése”? Esetleg ezt: „Együtt. Ellen­álló. Európa.”?