Az Együtt politikusa kudarcot vallott az ágyban, mert három lánya van

  • 2018. április 23.

Fekete Lyuk

Legalábbis most ezzel mocskolódik egy kerületi lap, amelynek print változatát a Mészáros Lőrinc-féle Mediawork nyomja.

Ha eddig úgy gondolta, hogy nem lehet mélyebbre süllyedni a választások előtti lejárató kampányokhoz képest, és a Fidesz a győzelem után magához higgad legalább egy kicsit, azaz alábbhagy a mocskolódás és az uszítás, akkor Ön nagyot tévedett.

A 24.hu szúrta ki, hogy a XVI. kerületi Helyi Hírek egészen elképesztő nézőpontból ír a választáson az Együtt színiben indult Vajda Zoltánról, aki a fideszes Szatmáry Kristóf kihívója volt. (És aki csak azért nem nyerte meg a választókerületet, mert a Vajdánál jóval esélytelenebb LMP-s jelölt nem volt hajlandó visszalépni a javára.)

A meglehetősen zavaros cikk írója először elismeri, hogy még sosem fordult elő, hogy egy törpepárt jelöltje közel 40 százalényi szavazatot kapjon, majd megkérdőjelezi a politikus rátermettségét az alábbi hajmeresztő logikával: Vajda frusztrált, mert neki három lánya van, míg a fideszes indulónak négy fia:

"Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani, megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik... Nos, egyelőre ez sem jött be."

 

Az újságot ingyenesen terjesztik a XVI.kerületben, Zuglóban, Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán valamint Szilasligeten. A lap kiadója a Ferenci Kiadó Bt. melynek tulajdonosa maga a cikket jegyző Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin.

A 444.hu közben arról is írt, hogy a print változatot a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks nyomja.

Figyelmébe ajánljuk