Blikk: állítólag Jennifer Lopez lép fel Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

  • narancs.hu
  • 2021. július 1.

Fekete Lyuk

Lopez énekelt már a türkmén diktátornak is.  Azt nem tudni, az esküvői koncertre kaphatók-e jegyek.

A Blikk úgy tudja, Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén. Ez nagy előrelépés lenne ahhoz képest, hogy Csányi Sándor fiának esküvőjén csak egy Robbie Williams imitátor lépett fel Sarlóspusztán, bár a bulvárhírek eredetileg az igazi Robbie fellépéséről írtak.

J. Lo színészként és énekesként is az amerikai szórakoztatóipar állócsillagai közé tartozik, de pénzért vállal magánrendezvényeket is,  fellépett például Gurbanguly Berdimuhammedow türkmén diktátor ötvenhatodik születésnapján is. A Blikk szerint a diktátor szülinapján való fellépésért 1 millió dollárt kaszírozott, és hasonló lehet a tarifa most is, ha a Mészáros-esküvőn lép fel.

Nem Lopez az egyedüli világsztár, aki ilyen haknikat vállal, emlélezetes például, hogy Hilary Swank Ramzan Kadirov csecsen diktátort szórakoztatta, míg Mariah Carey Beyoncé és Usher a Kadhafi-család tagjainak partijain léptek fel.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk