Elképesztően bizakodó tesztelést nyomott le Orbán Viktor Tabajdon

  • narancs.hu
  • Facebook / Orbán Viktor
  • 2020. november 26.

Fekete Lyuk

A rövid propagandavideó megtekintése önmagában is hatásos fegyver lehet a vírus elleni harcban.

A miniszterelnök maga osztotta meg a Facebookon, hogy beszáll egy tesztelésre induló csapatba. Sőt, nem csak beszáll, de egy kisebb dramaturgiai bukkanóval miután bekérezkedik az egyik kocsiba, rögtön a volánhoz ül, és ő viszi le a társaságot Tabajdra. Midezt persze csak azután, hogy indulás előtt őt is letesztelték. „Szabad ember vagyok”- mondta Orbán, miután a gyorsteszt negatív eredményt mutatott.

A csoportban lévő orvostanhallgatókat végig önkénteseknek szólították, és természetesen lehet, hogy azok is voltak, ugyanakkor az nem került szóba, hogy a túlterhelt és jelentős számban megfertőződött mentőszolgálatosokat igyekszik az egészségügyi vezetés orvostanhallgatókkal pótolni – ahogy erről Kusper Zsolt, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke már hetekkel ezelőtt beszámolt.

Log into Facebook

null

Orbán Viktor mindenesetre hivatali Volkswagen mikrobuszával nagyon szépen elkormányozza a csapatot a megfelelő helyszínre, hogy legvégül magabiztosan kijelenthesse: „az ország működik, teljes fegyverzetben védekezünk a vírus és a járvány ellen”.

Figyelmébe ajánljuk