„Ez viszont friss vér, most jött ki Dezsőből” - nagyot megy Németh Szilárd a Csepeli Disznótoron

  • narancs.hu
  • 2019. február 16.

Fekete Lyuk

Évi 40 millió forint megy a Csepeli Hírmondóba, ahol a politikusnak főzőrovata van.

„Ez viszont friss vér, most jött ki Dezsőből. Majorannával, hagymával, ahogy láttuk az előbb, avval készítették el. A birkafej után ez nagyon nagyszerű dolog” - ecsetelte Németh Szilárd, aki a szombat reggelét a 8. Csepeli Disznótoron töltötte:

A képviselő ezen kívül - mindnyájunk nagy örömére - képeket is osztott meg a rendezvényről:

De milyen birkafejről beszélt Németh Szilárd? Megmutatjuk:

A lakoma még nyáron történt a XX. Karcagi Birkafőző fesztiválon, bővebben itt olvashat róla. További napi érdekesség, hogy évente több mint 40 millió forintot költ a XXI. kerületi önkormányzat a Németh Szilárd főzőrovatát is magába foglaló - nem mellesleg a Fideszt is propagáló - reklámújságra, a Csepeli Hímondóra - derítette ki a 21.ora.hu

Na, de hogy ne ezzel a fejleménnyel zárjuk cikkünket, nézze meg, ahogyan kitüntetik a politikust Varsóban:

Nézze meg, ahogyan a délceg Németh Szilárdot kitüntetik Varsóban

A Fidesz alelnöke a „Rosszat jóval győzd le" érmet kapta meg, ráadásul első magyarként. „Az a hatalmas megtiszteltetés ért, hogy első magyarként vehettem át a "Rosszat jóval győzd le" érmet lengyel testvéreinktől Jerzy Popieluszko emlékének őrzéséért" - szúrta ki a 444.hu Németh Szilárd Facebook-bejegyzését.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?