Fábry Sándor lefasisztázta az Echo TV-t, a HírTV-t és az M1-et, de ez még semmi, Kovács Zoltánon és Bakondin élcelődött

  • narancs.hu
  • 2018. november 25.

Fekete Lyuk

Mindezt a Duna tévén futó műsorában.

Keményen beszólt Fábry Sándor showműsora legutóbbi, november 22-i adásában a
az M1-nek, az Echo TV-nek és a Hír Tv-nek – írja a 168 óra.

A sokáig Fidesz támogatóként ismert Fábry úgy tűnik, eléggé unja már a migrációs propagandadumát, vagy legalábbis a vicc kedvéért úgy csinált:

"Jaj, ha már a média. Szóval komolyan mondom. Tényleg. Most ugye, hogy van ez, hogy M1 meg Echo TV meg HírTV, három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van, és van úgy, hogy egy este mind a három helyen elcsípem Kovács kormányszóvivőt, például. És akkor kattintgatsz, hogy kicsit menekülnél, és akkor itt is Kovács, ott is Kovács vagy a rosszabbik változat, Bakondi."

Fábry műsorát egyébként az M1-hez hasonlóan az MTVA-hoz tartozó Duna tévé vetíti.

A monológ mellesleg a televíziós szakácsműsorokról szólt, és a fenti beszólás után azzal folytatódott, hogy Bakondinak kifejezetten jót tenne, ha néha kicsit főzne is: miközben feldobna egy palacsintát, Fábry szerint kissé szürke hangján mondhatná: "Ismét nagyon sok migráns mászik a kerítésen..."

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?