Gergő atya megáldotta a Megafon irodáját

  • narancs.hu
  • 2024. január 17.

Fekete Lyuk

De ettől még szabad csúnyán beszélni.

„A korábbi évekhez hasonlóan 2024-ben is megáldották a Megafon irodáját vízkereszt alkalmából. Nálunk az idei év is a hagyományaink megvédéséről és az értékeink melletti kiállásról fog szólni” – fogadkozik a Megafon a Facebook-oldalán a csoportkép mellett, amely  Bese Gergő plébánost és a kormánypárti influenszerközpont csapatát ábrázolja.

A Megafon irodáját ugyanaz a pap áldotta/szentelte meg, aki korábban Orbán Viktor irodáját, valamint a Pesti Srácok és a PSTV szerkesztőségét, amikor a Gyurcsány-portré is kapott a szenteltvízből – emlékeztetett a Média1.

Fölkerült az ajtóra a 20+C+M+B+24 felirat is. Az első és az utolsó két szám együtt az aktuális évszám, a CMB pedig a „Christus Mansionem Benedicat!” rövidítése. Ez azt jelenti, Krisztus áldja meg e házat!

A Média1 emlékeztet, hogy a megafonosok nem mindig beszélnek ilyen szépen. Az Öreg Rocker nevet viselő véleményformáló aktivista például többször használt nőket emberi mivoltukban megalázó kifejezéseket, egy olvasónak pedig azt írta, hogy szájbakakilná.

Más gond is van ott:

A címlapkép forrása a Megafon Facebook-oldala

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk