Bokszműsort készít a TV2 is, két megafonos már edz

  • narancs.hu
  • 2024. január 23.

Fekete Lyuk

Meglepetésnek szánták, idő előtt kiderült.

A kormánypárti kereskedelmi csatorna bejegyeztette a TV2 Ring védjegyet, a Gulyáságyú Média szerint azért, mert az RTL-éhez hasonló bokszműsort indít. 

A hír kapcsán a Média1 emlékeztet, hogy a Sztárbox – amelyben ismert emberek vívtak meg egymással az ökölvívás szabályai szerint a szorítóban – nagyon nagy nézettséget hozott az RTL-nek, a folytatást is tervezi a csatorna. 

A műsorról szóló kritikák arra a kérdésre keresték a választ, hogy egyáltalán, miféle műsor ezvan-e valami sportértéke, vagy csak kínos bohóckodás. Kiderült, hogy a bokszműsort politikusok is nézik. A Megafon nevű kormánypárti influenszercsapat tagjai diadalként élték meg, hogy Árpa Attila kiütötte Nagy Ervint.

A Gulyáságyú Média szerette volna megtudni, mikor indul az új műsor a TV2-n, de ezt nem árulta el a csatorna. 

Az viszont kiderült, hogy a Megafon egyik ismert tagja, Trombitás Kristóf valahogyan ott lesz a TV2 Ringben. Ezt eddig is valószínűsítették, mert Trombitás és Deák Dániel is közzé tett magáról bokszolós képet.

„Miért kell a dollármédiának minden meglepést elrontania” – tűnődött keddi posztjában Trombitás.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk