Hadházy bemutatja az elfideszesedés stációit

  • narancs.hu
  • 2023. október 14.

Belpol

A megafonos Németh Árpád példáján, aki MSZP-s önkormányzati képviselő volt.

Németh Árpád korábban éveken át MSZP-s önkormányzati képviselő volt Győrben, két cikluson át frakcióvezető is. 2018-ban váltott, most a Megafon egyik arca.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szombati Facebook-posztja arról szól, Németh pálfordulásához köze lehetett annak, hogy feleségének cége 2017-től kezdve több alkalommal összesen 175 millió forintnyi európai uniós támogatáshoz jutott.

Ez a képviselő szerint azért különlegesen ciki, mert Németh közben „teli szájjal ócsárolja Brüsszelt” .

„Nem ez lenne az első eset, hogy az EU-s pénzek alakítják a politikai meggyőződést: több ezer polgármestert állított így maga mellé a Fidesz. Jobb esetben csak zsarolta a falvakat, hogy akkor kapnak fejlesztésre pénzt, ha »jól szavaznak«. Rosszabb esetben megvette a polgármestereket kilóra” – összegzi véleményét Hadházy Ákos.

Az íráshoz olyan kép is tartozik, amelyen Németh Árpád többek között Márki-Zay Péter vásárhelyi polgármesterrel, közös ellenzéki miniszterelnök-jelölttel áll együtt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk