Kelemen Anna Hollik, Juhász és Fekete-Győr körzetében méretteti meg magát

  • narancs.hu
  • 2018. február 22.

Fekete Lyuk

Berúgták, úgyhogy dübörög.

Hivatalosan elindult a kampány, aki él és politikus, berúgta már a kampánymotort, felszállt a kampányvonatra, éppen elindult kampánykörútra, vagy legalább lehazaárulózott valakit.

De őrizzük meg komolyságunkat.

Ugyanis csütörtökön kora délután robbant a hír, hogy Kelemen Anna, önmeghatározása szerint „Az Egyetlen, Utánozhatatlan és Igazi!”, bejelentette, hogy megméretteti magát a választásokon, ráadásul pont az 1-es körzetben.

Tehát gond nélkül ráindul a Fidesz–KDNP-s Hollik Istvánra, minden valószínűség szerint Juhász Péter Együtt-elnökre és Fekete-Győr András Momentum-vezetőre is.

Kelemen a Facebook-oldalán közölte szándékát és mottóját is: „A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!”

Kelemennek azért is lehet esélye beleszólni a magyar politikai versenybe, mert saját bevallása szerint „nincsen seggtudata”.

Mellesleg most vesszük észre, hogy Kelemen Anna Facebook-oldalát mintegy tízszer annyian követik, mint Hollik Istvánét. Vagy épp Fekete-Győr Andrásét. Juhászét viszont kétszer annyian, mint Kelemenét.

false

 

Fotó: Kelemen Anna Facebook

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.

A szabadságharc ára

Semmi meglepő nincs abban, hogy az első háromhavi hiánnyal lényegében megvan az egész éves terv – a központi költségvetés éves hiánycéljának 86,6 százaléka, a teljes alrendszer 92,3 százaléka teljesült márciusban.