Kovács Zoltán szerint az elmúlt nyolc év fejlődése magáért beszél, „a tüntetők cirkusza” ezen nem tud változtatni

  • - gera -
  • 2019. január 21.

Fekete Lyuk

Az államtitkár azt is elmondta, hogy Nyugat-Európában irányított, kalibrált liberális médiatúlsúly van.

Bayer Zsolt műsorának, a Bayer shownak volt a vendége tegnap Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkár, aki a műsorvezetővel összhangban húsz percen keresztül kritizálta a baloldalt, a sajtót, a liberálisokat, és nagyjából mindenkit, akinek nem tetszik a kormány politikája.

Kovács szerint semmilyen ok nem kell most, hogy Magyarország támadják, mert mi lettünk „az ellenpélda”.

Az államtitkár azt is mondta, hogy összejátszásról van szó, a magyar ellenzék összejátszik az európai liberálisokkal és a baloldallal, hogy azt a látszatot keltsék, hogy Magyarországon zavar és zűr van.

false

 

Fotó: YouTube/Echo TV

„Nyugat-Európában irányított, kalibrált liberális médiatúlsúly van, amelyet nem érdekli, hogy Franciaországban a rendőrök már éles fegyverrel vannak felszerelve, a magyar rendőrök viszont nyugodtak voltak” – magyarázta Kovács, aki szerint „Nyugat-Európában a választók elkezdtek felébredni”, bár az nem egészen derült ki, mire is gondolt.

A műsorban még az is elhangzott, hogy Magyarország fejlődik, az elmúlt években építkezés folyt, minden évben egyet előrébb tudtunk lépni, ami sok szempontból magáért beszélt. Kovács szerint pedig „az a cirkusz, amit a tüntetők kreálnak”, biztosan nem állhat meg a lábán.

Figyelmébe ajánljuk