Lázár János azt állítja, hogy ő tiltólistán van Hódmezővásárhelyen

  • narancs.hu
  • 2018. július 23.

Fekete Lyuk

Mondta ezt a hódmezővásárhelyi tévé vendégeként.

Lázár János volt a vendég a hódmezővásárhelyi televízióban múlt hét pénteken, ahol a volt kancelláriaminiszter komikusi babérokra tört. A humorista–politikus először megjegyezte, hogy reméli, nem lesz baj a meghívásából, majd megkérdezte a műsorvezetőt, hogy kapnak-e még fizetést a csatorna munkatársai.

A poéngyáros ezután azt mondta, hogy ha gondot jelent az ő meghívása, illetve a munkájáról való tudósítás, akkor inkább ne tegyék. Szerinte egyébként Hódmezővásárhely vezetése zsarolja a városi tévét, kevés pénzt ad a csatornának, de nem szeretné, hogy a csatorna munkatársai ne kapjanak fizetést, amiért Lázár Jánost szerepeltetik, aki most „Hódmezővásárhelyen tiltólistán van”.

Lázár a múlt héten már arról beszélt, hogy „el lehet gondolkodni egy előrehozott választáson” Hódmezővásárhelyen, mert szerinte Márki-Zay Péter polgármesterrel nem lehet együttműködni. Márki-Zay a napokban ugyanakkor cáfolta Lázár szavait, aki szerinte elhazudta, hogy milyen fejlesztési tervekről beszélgettek júniusi találkozójukon. A fideszes politikus ugyanis egy interjúban azt mondta, Hódmezővásárhelytől nem érkezett semmilyen ötlet, a városból nem jöttek fejlesztési tervek.

(via 168 Óra)

Figyelmébe ajánljuk