Világító szemű Dárdai, életre kelt turulok: durva reklámmal sokkol Mészáros Lőrinc sportszermárkája

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 23., 10:14
kommentek
10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nem erre a videóra fog lecsapni Hollywood.

A múlt héten úton-útfélen promózta a kormányhoz köthető média Mészáros Lőrinc sportszermárkáját, a 2Rule-t. „A 2Rule a pénteki, megszűrt sajtóbeszélgetésen is úgy lett eladva, mintha végre egy egész ország vágya teljesült volna, és létrejött a hazai sportszermárka” – írta a márkáról a 444.hu szombaton.

Az Index pedig ma észrevette, hogy a reklámfilm is megérkezett, ami világító szemű Dárdai Pállal és életre kelt turulokkal támad. Ha ettől sem ijed meg a Nike és az Adidas, nem tudni, mit lehet ellenük bevetni.

2Rule - A Turul életre kel - Dárdai Pál

Uploaded by Urald A Pályát on 2018-07-22.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 23., 10:14
kommentek
10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 10
  rworse
  2018. július 25., szerda 11:16
  csulla, 8

  Valamit nagyon benéztél yoyo kommentje kapcsán.
 2. 9
  tiszapolgári
  2018. július 23., hétfő 21:14
  Magyar futballistáknak magyar zakót!
 3. 8
  csulla
  2018. július 23., hétfő 19:33
  Yoyoba:neked szedni kéne a gyógyszered újra!Önző irigy gyanakvó rettegő vesztesekről írsz!Akkor te és a fajtád semleges vagy rózsa színben éli le a hátra lévő éveit?Mindenesetre büszke vagyok arra,hogy a nemzeti turul köcsögök lehaza áruloztak!Inkább,mint tolvaj "gyilkos" legyek velük!Szerencsére nem rettegek semmi féle nemzeti fenyegetéstől,mert meg tudom magam védeni,irigy sem vagyok,mert ebül szerzett jószág ebül vész el!Irigy sem vagyok,mert öregségemre minden napom nyaralásként élem meg a feleségemmel!Azt sajnálom,hogy a jövőt feléli a sáska-fideSS maffia, és támogatói!Béke poraidra!
 4. 7
  adatbányász
  2018. július 23., hétfő 18:48
  csak a youtube-on lehet megnézni, de a hozzászólások le vannak tiltva :-D
 5. 6
  rworse
  2018. július 23., hétfő 17:25
  2RULE: urald a párját!
 6. 5
  hóvarjú
  2018. július 23., hétfő 16:56
  Vannak itthon rokonai, a NER fogságában, azok jövőjére is gondolnia kell, illetve jó pénzt kaphatott, a németek meg leszarják, hogy mi van ebben a pöcegödörben, szóval van/lett egy hazai Dárdai meg egy német profi Dárdai, nem ő az egyetlen skizoid ebben az országban.
 7. 4
  naki
  2018. július 23., hétfő 15:06
  kettő "Rule" = turul, mi!? Turuld a hajadba, hatökör fideszbérenc.
 8. 3
  Motyó
  2018. július 23., hétfő 14:24
  Gondolom a Herta játékosai a hasukat fogják a röhögéstől, nézd a fönit azzal a piros szemmel
 9. 2
  yoyo
  2018. július 23., hétfő 11:12
  igen, dárdai szereplése az, ami a kilátások szempontjából kellőképpen kiábrándító és elgondolkodtató kéne legyen.
  Nincs a hatalommal szemben jóformán semmi, gyakorlatilag jelentéktelenné zsugorodott a nem kormányzati média, a gazdasági szférában mindenki belátta, hogy levegőhöz csak akkor jut, ha besunnyog a rendszerbe, a társadalom ner-párti nyertesekre és önző, irigy, gyanakvó, rettegő vesztesekre vált ketté.
  Dárdai példája pedig jól mutatja, alig van esély megmaradni autonóm személynek, egzisztenciálisan teljesen független az országtól, de messze nem megfizethetetlen, alsóközépkategóriás futballceleb, a világban nem sokan ismerik, idehaza viszont túlértékelt, nem egy viszonylag jó profi iparos, ő a magyar foci még bevetetlen csodafegyvere, ha egyszer ő lesz a szövetségi kapitány, az már minimum vébé elődöntő.
  És nemcsak Pálunk, de bárki bepalizható, Teller Edétől, Kertész Imréig hosszú a sora azoknak, akik vagy ilyen-olyan tájékozatlanságból, vagy egzisztenciális okokból rászánják magukat olyasmire, amire nekik igazán nem kéne.
  És még az se javít a helyzeten, ha időnként, párhavonta "a holdudvarból" egy-egy jelentős valaki feláll, garantálható, hogy lesz, aki a helyükre lép.
 10. 1
  Cheyenne
  2018. július 23., hétfő 10:47
  Semmi különös, átlagosan ízléstelen reklám, ilyen van még több tucat itthon..

  Az már inkább kínos, érthetetlen, hogy Dárdai miért adja az arcát ehhez a provinciális foshoz. Sem anyagilag, sem karrierje szempontjából nincs rászorulva erre. Ellenben kicsit olyan, mint Özil és Gündogan: a német, nyugati versenyszférából, demokratikus levegőből támogatja a feudális, klánszerű, oligarcha-alapú világberendezkedést. Olyan közeget támogat, amely közeg létezése minden elemében ellentmond a szabad verseny, az üzleti alapú profi sport, sportklubok működésének. Amit támogat, az ő teljesítményének totális tagadása.

  Dárdai vagy ennyire egyszerű, hülye vagy cinikus.

  Egyik rosszabb mint a másik..

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk