Még szinte ki sem mondta a Kúria, hogy Bayer nem nevezhette gecinek Vonát, máris kutyapiszokhoz hasonlította az MSZP elnökét

  • B.P.M.
  • 2019. április 17.

Fekete Lyuk

Persze, írt még más szépeket is!

„Bertalan puszta nevének megjegyzése komoly kihívás, mert személyisége körülbelül annyira magával ragadó, mint egy kukásautó eltűnése a sarkon, február 14-én, kedden, délelőtt kilenc húszkor, miközben szemez az ónos eső” - olvasható Bayer Zsolt bejegyzése a Bádog blogon.

Hozzátette, pontosan az ilyen személyiségű nyomorultakból lesznek aztán a leninfiúk: „tenyerük izzad, hölgyválaszkor soha nem izzadtak le, kötélre nem tudtak felmászni, a buliba soha nem hívták meg őket, képtelenek voltak egyeneset belerúgni a labdába, de legalább soha, semmihez nem volt semmi tehetségük.”

A publicista szerint Tóth Bertalan, az MSZP elnöke még gazembernek is kicsike formátumú: „Tőle ennyi telik, a börtönnel fenyegetés, méghozzá családostul. Aztán majd hazamegy, megvacsorál, sótlan, üres babot, nem azért, mert másra nem futná, hanem mert ezt szereti. Aztán lefekszik, és nyugtalan álomba merül. És azt álmodja, hogy valaki.”

Végül pedig Bayer a kutyagumihoz hasonlítja a politikust: „Bertalan, nyugodj meg. Nincsen olyan történelmi konstelláció, amikor téged mi felakasztanánk vagy börtönbe zárnánk (családostul). És erre is van magyarázat. Az, hogyha az ember canis merga-t [tudományos megnevezése a kutya bélsárnak - a szerk.] talál a háza előtt, akkor átlépi, vagy erős vízsugárral lecsapatja. Rád találtunk, Bertalan. Hát kinek van itt kedve akasztani, vagy a börtönhöz szaladgálni?”

Nem az első eset, hogy Bayer Zsolt ilyen megjegyzést tesz politikusra, a publicista még 2016-ban írt hasonlókat Vona Gáboról, a Jobbik akkori elnökéről:

Kúria: Bayer nem nevezhette gecinek Vonát, az öncélú gyalázkodás nem véleménynyilvánítás

Nyilvánosan bocsánatot kell kérnie. Szerdán hirdetett ítéletet a kúria a Vona Gábor és Bayer Zsolt közötti személyiségi jog megsértése miatt indított perben, írta meg az Index. A Kúria megerősítette a másodfokú ítéletet: a kormánypárti közírónak 300 ezer forintot és a perköltséget kell kifizetnie, valamint nyilvánosan bocsánatot kell kérnia Vonától, a Jobbik exelnökétől.

Figyelmébe ajánljuk