„Remélem a kishúgomnak soha nem lesz ebben része” - Nagy Blanka reagált arra, hogy egy fideszes lap munkatársa a szoknyája alá fotózott

  • B.P.M.
  • 2019. április 17.

Fekete Lyuk

„Mi lenne ha a te lányod alá fotóztak volna be?”

„Nyílt levél Pilhál Tamásnak!

Kedves Tamás!

"jobboldali újságírónak lenni önmagában is morális fölény"
Nem tudom milyen moralitás ez, de remélem a kishúgomnak soha nem lesz ebben része.
Látom vannak gyerekeid.
Látom van lányod.
Szereted?
Feltételezem szereted őt / őket.
Mi lenne ha a te lányod alá fotóztak volna be?
Feltételezem, hogy az illető orrát is eltörted volna.
A morális fölény és a tehetség nem a fidesz oldalán található” - olvasható Nagy Blanka Facebook-bejegyzésének egy részlete.

Nagy Blanka a Demokratikus Koalíció vasránapi kampányrendezvényén szólalt fel, ahova több fideszes médium is elment. Az egyik ilyen orgánum munkatársa befotózott a diáklány szoknyája alá, amely kép később elterjedt az interneten.

Nem tudni, meddig gyalázza még Nagy Blankát a fideszes média, de talán ennél már nincs lejjebb

Most éppen a szoknyája alá fotóztak be. Nagy Blanka vasárnap a Demokratikus Koalíció kampányrendezvényén szólalt fel. A diáklány az elmúlt hetek-hónapok során sok próbáltatáson ment keresztül, hála a fideszes médiának, amely egy tüntetésen való trágár felszólalása után - persze, rengeteg hazugság terjesztése árán - lejárató hadjáratot indított ellene, legutóbb éppen az ellenőrzőjéből közöltek részleteket, Bayer Zsoltról már nem is beszélve: Nagy Blanka az aktivistaéletről: "vállalom a vegzálást, mert nem félek."

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?