Mindenki megnyugodhat: Vajna Timi nem marad luxusautó nélkül, ha megveszik a Lamborghiniét

  • B.P.M.
  • 2019. április 12.

Fekete Lyuk

Egyébként pedig azt állítja, hogy nem is nyilatkozott a Best magazinnak.

Bizonyára cikkünk címének elolvasása után több aggódó olvasónknak nagy kő esett le a szívéről, hiszen ahogyan arról korábban írtunk, Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea árulni kezdte a luxusautóját, egy szürke Lamborghinit.

Ekkora a baj? Vajna Tímea már a Lamborghiniét árulja

Siessen, nehogy elhappolják ön elől! Nehéz idők állhatnak Andy Vajna özvegye előtt, ugyanis Vajna Tímea árulja a Lamborghiniét: az egyik legnagyobb közösségi média felületre, az Instagramra töltött fel story (tehát 24 órán belül eltűnő) képeket, amelyeken ő és a szürke luxusautója látható, valamint jól olvashatóan az áll, hogy „my car is for sale", tehát magyarul „árulom az kocsimat."

Viszont a közelmúltban elhunyt filmügyi kormánybiztos felesége az Instagram-oldalára feltöltött egy storyképet (amely 24 óra után automatikusan törlődik), amelyen egy Bentley kormánya látható. Az említett autó feltehetőleg az, amiért a korábbi TV2-tulajdonos Londonig utazott Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadóval az oldalán - erről a Nyugati Fény blog számolt be annak idején egy olvasói kép alapján.

Vajna Tímea Andy Vajna halála óta ma szólalt meg először a Best magazinnak, többek között azt mondta„néha kidől egy-egy csontváz a szekrényből, előkerül egy újabb offshore cég.” Úgy fest, hogy a magazin vagy kamuinterjút készített, vagy Vajna megbánta az állításait, mert az Instagramon azt írta: „a mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy a Best magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok sorába annak érdekében, hogy minél több példányt eladjon.”

A 24.hu megkereste a magazint, a lap munkatársa azt válaszolta a portálnak: „nem tudjuk mire vélni az állításokat, a cikk idézeteiben csak tőle elhangzott mondatokat használtunk, a többi rész pedig saját információ. A beszélgetés nem négyszemközt zajlott, több tanú is van rá, az egyik például a fánkozó személyzetéhez tartozik, az a személy, akit megkértünk, szóljon Vajna Tímeának, hogy beszélnénk vele.”

Vajna Tímea csinos 4 millió forintért vezeti a Vajna-holding egyik cégét

Önálló aláírási joga azért nincs! Március 1-jétől Vajna Tímea lett az AV Invetsments Kft., a Vajna-birodalom magyarországi érdekeltségeit összefogó holdingcég társügyvezetője. Bár Andy Vajna özvegyének kinevezését hivatalosan még nem jegyezték be, a szükséges iratok már beérkeztek a cégbíróságra - írja a g7.

Figyelmébe ajánljuk