Mindennek eljön az ideje: a Magyar Időkben már kóstolgatják Bödőcs Tibort

  • narancs.hu
  • 2018. június 18.

Fekete Lyuk

Ő is egy „mosolygó rettegő”, ha jól értjük.

Megy a kormánypárti lapban a listázás, a feljelentés, hol a liberálisok kapnak kedves üzeneteket, hol Prőhle Gergely, vagy Ókovács Szilveszter kap selyemzsinórnak beillő „kritikát”, vagy mit. Az egyik bűne az, hogy írókat enged az irodalmi intézmény falai közt, a másiknak pedig az, hogy engedte megrendezni a Billy Elliotot. Micsoda hibák!

Érdekes és szórakoztató mutatvány mindaz, amit Szakács elvtárs és társai bemutatnak, csak ne az ország még megmaradt kulturális életét akarnák szétrondítani az olyan szomorú féltehetségek, mint például Orbán János Dénes. De erről van itt szó, a vak is látja.

A „kultúrharc” újabb állomása lehet, hogy a hétvégén bizony megtalálták Bödőcs Tibort is.  Íme:

false

 

A cikkben csak egy újabb listázásnál kapták elő a népszerű humoristát, de hogy a Facebookon az ő nevével és ezzel a címmel ment ki az anyag, talán Bödőcs fergeteges Orbán-paródiájának is köszönhető.

Bödőcs: Villáminterjú Orbán Viktorral

Feliratkozás: http://bit.ly/2pbrbJC Nézd meg Bödőcs összes videóját: http://goo.gl/frF91D https://www.facebook.com/Bodocs.Tibor.humorista http://bodocstibor.hu

Csak hab a tortán a Magyar Idők-poszt alatt kialakult háború Bödőcs tehetsége kapcsán! Vétek lenne kiemeleni ebből csupán egy gondolatot, inkább adjuk az egészet. Ha kultúrharc, legyen kultúrharc!

false

 


Mi kérünk elnézést!

Figyelmébe ajánljuk