Orbán cukrászdába vitte Menczert

  • narancs.hu
  • 2022. január 30.

Fekete Lyuk

Vagy épp fordítva. Dübörög a kampány.

Orbán Viktor Facebook-oldalán jelent meg a videó, amely arról tanóúskodik, hogy a múltkori lángosozás után most épp cukrászdába látogatott el. Nem is egyedül, úgy tűnik ugyanis, hogy a külügyi tárca államtitkára, Menczer Tamás lett a hű társa ezekben a kampány-gasztro-kalandokban.

A videót a "Cukormentes, szja-mentes..." kommentárral posztolták, és hát persze Orbán Viktor amellett, hogy kér egy krémest, a családi bizniszként működő cukrászda 21 éves alkalmazottját kérdi, hogy ugye, milyen szerencsés, hogy ő épp beleesik a kedvezményezettek körébe.

A cukiskodás mellett persze arra valahogy nem figyeltek prominens politikusaink, hogy rajtuk kívül mindenkin maszk van, és a pulton jelzés is figyelmeztetett arra, hogy maszkot kellene használni. 

A videóhoz a hvg.hu hozzáteszi, hogy valószínűleg Menczer és Orbán együttes látogatása azért is szükséges, mert a miniszterelnök ezzel támogatja államtitkára egyéni jelöltségét. Menczer Tamás ugyanis Pest megye 2-es számú választókerületében indul a Fidesz képviselőjelöltjeként az április 3-i választáson, ellenfele az ellenzéki közös jelölt, Szél Bernadett lesz. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk