Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Ripost, a TV2 és az M1

Fekete Lyuk

Az elismerést a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásáért ítélték oda.

Csütörtökön az Országházban adták át az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit – írja az állami hírügynökség. Idén 34 pályázó 41 munkája kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatának jogosultságát. A Kommunikációért Nívódíjat például a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, az M1 Csatornaigazgatóság alkotógárdája és a Ripost szerkesztősége érdemelte ki.

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszer alapítója az átadón beszámolt arról, hogy a pályázatot 2022-ben már az ötödik alkalommal jelentette meg a kiírói tanács. A felhívás a gazdaság szinte teljes palettáját felöleli, 45 főcsoportban több mint 100 témakört érint. A pályázat fővédnöke egyébként Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, kiemelt támogatója pedig a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága.

Az eseményről a Bors is beszámolt. A díj jelentőségével kapcsolatban cikkükben úgy fogalmaznak, az Érték és Minőség Nagydíj „megmutatja azt, hogy az egyes szakágakban ki a legjobb, a megbízható minőséget garantáló, értéket teremtő szolgáltató és termékgyártó Magyarországon”. Az értékelők szerint tehát idén a Ripost, a TV2 és az M1 „tette a legtöbbet a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásáért.”

(Címlapképünkön: Illés Béla, az M1 csatornaigazgató-helyettese (j), miután az M1 Csatornaigazgatóság alkotógárdája képviseletében átvette az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyűlés alelnökétől, a pályázat fővédnökétől (b) az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadó ünnepségén az Országház Felsőházi termében 2022. szeptember 8-án. Fotó. MTI/Balogh Zoltán)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk