Orbán Viktornak a fal adja a másikat, úgy kiosztják saját Facebook-oldalán

  • narancs.hu
  • 2014. december 31.

Fekete Lyuk

És az az érdekes, hogy azok a legnépszerűbb hozzászólások, amelyek Orbánt az ország állapota miatt savazzák. Ezekből szemezgettünk.

A miniszterelnök karácsony alkalmából saját Facebook-oldalán kívánt „Áldott, békés Karácsonyt mindenkinek!”, még december 24-én. A bejegyzés egy hét alatt több mint 43 ezer lájkot kapott, ám népszerűségénél érdekesebb, hogy mennyi kritikát kap Orbán a hozzászólóktól. Sőt, amint az alább látszik, ezek a felhasználók körében legnépszerűbb kommentek is.

Ezzel a fotóval jelent meg az üdvözlet

Ezzel a fotóval jelent meg az üdvözlet

Fotó: Facebook

 

Egyikük azt írja: „Én szeretnek boldog karácsonyt kívánni David Cameronnak, es köszönöm, hogy lehetővé tett a családom es jómagam szamara egy könnyebb, jobb életet!” (1800 lájk)

Mások pedig ezeket:

„Boldog karácsonyt »kedves Miniszterelnökünk«, remélem, egyszer te is úgy töltöd a karácsonyt, ahogy sokan közülünk!!! Munkával!!! IGAZI MUNKÁVAL SZENTESTE 24 ÓRÁBAN, 70 EZERÉRT!!!! TÉNYLEG BOLDOGGÁ TETTED AZ EMBEREK KARÁCSONYÁT...” (1300 lájk)

„Stadionokban gazdag ünnepeket!” (1700 lájk)

„Viszont kívánjuk, miniszterelnök úr! Édesapám nagyon kedveli önt, gyakran emlegeti szerény személyét és édesanyját különféle jellegzetes jelzőkkel ellátva. Boldog karácsonyt!” (837 lájk)

„Ha ezt a képet tennék (mármint Orbán fotóját) a csokispapírra, a gyerekek átszoknának a sóra!” (550 lájk)

„Ettől a képtől – mármint O.V. fotójától – elment a karácsonyi hangulatom. Köszönöm” (770 lájk)

„A miniszterelnök tükrözi, ahogy az ország kinéz – mondhatni, szarul néz ki, drága Viktor.” (449 lájk)

„Szerintem még annak kell örülni, hogy ebben az országban ingyen lehet fingani :))!!” (420 lájk)

„Aki Viktornak boldog karácsonyt kíván, az most őszintén, légyszíves, mondja már meg, mit szívott?? Mert atom anyag lehet, az már bizonyos.” (334 lájk)

„Nekem egy ilyen ember ne kívánjon semmit, aki ellopta a nyugdíjra félretett pénzemet, meg utána még a rokkantnyugdíjamat is!! Magának milyen karácsonya lenne havi 28 600 Ft-ból????” (220 lájk)

„Miattad kellett kimenekülnöm külföldre, mert itt normálisan megélek ugyanabból a munkából, amiből otthon éheztem! Egyedül, a családom nélkül... amíg te szétbarmolod az országot!” (177 lájk)

„Én a 27 000 Ft-os nyugdíjamat kívánom önnek élete végéig.” (100 lájk)

További kommentek itt.

 

Figyelmébe ajánljuk