Református egyház: Korlátozza a kormány a TASZ tevékenységét Magyarországon!

  • narancs.hu
  • 2021. július 13.

Fekete Lyuk

Soros áll amögött, hogy nem mentek a gyerekek iskolába.

A Köznevelési Stratégiai Kerekasztal június 30-i ülésén a református egyház képviselője hangot adott sejtésének, miszerint Soros György ténykedése áll amögött, hogy egyes gyerekek nem tértek vissza az iskolába az újranyitás után.

Az ülésről szóló, a Pedagósuok Szakszervezete fejlécével ellátott, a Facebookon Csordás Anett, Budapest 6. országos egyéni választókerületének ellenzéki képviselőjelöltje által megosztott beszámolóban az áll:

„A református egyház jelenlévő képviselője sérelmezte, hogy külföldi ügynökök segítették a szülőket az iskolák újraindítása után, hogyan tarthatják otthon a gyermekeket. Tegyen meg mindent az EMMI, hogy a Soros György által támogatott TASZ tevékenységét korlátozni lehessen az országban.”

Vagyis gyakorlatilag felkérte a kormányt, hogy korlátozza a Társaság a Szabadságjogokért magyarországi működését. "

A "külföldi ügynökök" tevékenységét!

Még hozzá azért, mert a szervezet az áprilisi óvoda- és iskolanyitáskor jogi segítséget nyíjtott azoknak a szülőknek, akik a járvány miatti aggodalmuktól vezérelve inkább otthon akarták tartani gyereküket a jelenléti oktatás alatt.

(via Mérce)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk