Tompos üzent az erdőbe menekült fidelitasosnak

  • narancs.hu
  • 2023. február 25.

Fekete Lyuk

Palika felvette az eseményt diktafonnal, autókat fotózott, a Momentum szóvivője sejti, miért.

Hévízen rendezett fórumot a Momentum, Tompos Márton, a párt parlamenti frakcióvezetője és szóvivője Katrein Ferenccel és Ruzsics Milánnal beszélgetett. 

Tompos Facebook-posztjában emlékeztetett arra, azért mentek át Hévízre, mert korábban a keszthelyi vendéglátóhelyeket valakik figyelmeztették, ne adjanak helyet ellenzéki rendezvényeknek. Hévízen jó hangulatban beszélgettek három órát, az azonban nem derült ki egyértelműen, hogy ez zárt körű vagy nyilvános rendezvény volt.

Tompos Márton a rendezvény után ezt posztolta:

„Végül ezúton is üdvözlöm Palikát, a helyi fidelitasos buzgómócsingot, aki hangrögzítővel érkezett, végigrettegte az eseményt, majd a kint álló autókat fotózni távozott. Bátor hőstettét megkoronázta az erdőbe meneküléssel, miután fel lett kérdezve, hogy mégis mit művel. Csak szólok: nem kapott engedélyt a rögzítésre, úgyhogy ha ügyesen összevágnak valami hülyeséget, tudni fogjuk, hogy honnan jött a nyersanyag”.

Íme a poszt:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.