Film

Kispályás szerelem

  • TPP
  • 2013.01.13 14:12

Film

A forgatókönyvet egy program írhatta, nos, kéne még a szoftveren picit cizellálni, főleg, ami a cselekmény-panelek összeillesztését illeti. Talán valami random hibaforrást elhelyezni, amikor az írói kreditet később jegyző szerző a "ki, kivel, mit, hogyan, meddig" kérdések eminens megválaszolásából álló alkalmazást futtatja.

Hogy neki (meg a stáb többi tagjának, rendezőig bezárólag) nem jut eszébe semmi, amivel kicsit fel lehetne dobni az unalmas ügymenetet, az rendben van. De egy gép hogy lehet ilyen fantáziátlan?

Most azt köpte ki, hogy egy skót exfutballista, levitézlett sztár egykori hitvese és a bulis évek alatt sajnálatosan elhanyagolt kiskamasz gyereke után megy Amerikába. Ott előbb a teljes anyagi leégés ellen, majd a gondjaira bízott gyerekfocicsapat jó szerepléséért, továbbá az ügyes játékosnak mutatkozó leszármazott, valamint új kapcsolatában is még mindig érte szomorkodó volt neje visszahódításáért küzd. Van valaki, aki esetleg nem tudja innen folytatni? Valaki, aki az expozíció felvázolása után nem látja előre a két hosszú óra után bekövetkező nyálas hepiendet?

A főszerepben a kockás hasúra gyúrt Gerard Butlert szexéhes focistaanyukák ostromolják (C. Zeta-Jones és U. Thurman színművésznők a bombázó- és az érettasszonyság-szerep közti szürkezónából), s a futballista derekasan helytáll, mert szíve csak a szende Jessica Bielért dobog. Nekem is volna ötletem arra nézvést, hogy "ki, kivel, mit, hogyan, meddig". Van, aki esetleg nem tudja innen folytatni?

Forgalmazza a Pro Video

Neked ajánljuk