Baba-mama termékekkel kereskedő céget vett Mészáros Lőrinc

  • narancs.hu
  • 2024. április 19.

Gazdaság

A Brendon 18 üzlethelyiséget üzemeltet az országban. 

A Talentis Group Zrt. szerződést kötött a Brendon Holding Kft. akvizíciójáról, amelynek értelmében a zárási feltételek teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz a cégnek. A Mészáros Csoport egy teljesen új, de annál fontosabb tevékenységi körrel bővíti a csoportot, amely koncepciója közel áll az üzletfilozófiájukhoz – derül ki a vállalatcsoport közleményéből.

A Portfolio cikke szerint a Brendon Holding Kft. 18 üzlethelyiséget üzemeltet Magyarországon, mellyel a baba-mama termékek kereskedelmére specializálódva piacvezető helyet foglal el. Szlovákiában Pozsony legnagyobb alapterületű baba-mama áruházával az ország második legnagyobb forgalommal rendelkező piaci szereplője.

A Brendont 1993-ban alapító és azóta is a céget vezető tulajdonosok kezében volt, akik most azt remélik, hogy a tranzakció meg fogja alapozni a további fejlődést, növekedést.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk