Egymilliós fizetés ígéretével csábít futárokat a Kifli

  • narancs.hu
  • 2023. november 18.

Gazdaság

Ehhez délutáni és hétvégi pluszmunkát kell vállalni. 

Akár egymillió forint fölé is tornázhatják havi nettó bérüket a Kifli.hu futárai, ha délutáni és hétvégi pluszmunkát vállalnak – írja a hvg.hu a cég közleménye nyomán. 

Kristóf Péter last-mile manager szerint „a futárok túránként átlagosan 12 címet teljesítenek, személyes kapcsolatot teremtve a Kifli és a vásárlóink között. Most a megbecsülésünk jeléül a futárok nettó bónuszt kapnak a délutáni műszakért és egy hétvégi bónuszt azok, akik vállalják a »vendéglátós hétvége« kihívást”. 

A közlemény szerint idén 100 munkatárssal bővítenék a jelenleg 500 fős futár-állományt. A futárok jellemzően reggel 5-kor kezdik a műszakot. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk