Féléves mélypontra került a forint

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 28.

Gazdaság

Nem sokkal dél előtt 394,53 forintba került egy euró. 

Miután szerdán 387-ről 393-ra esett az euróhoz képest, majd egy kicsit visszaerősödött, 391-ig, csütörtök délelőtt újra gyengülni kezdett. Nem sokkal dél előtt 394,53 forintba került egy euró, ennél gyengébb utoljára március végén volt a forint – írja a hvg.hu. Egyelőre a mélypontot ez a szint jelentette, onnan 393-ig visszament az árfolyam.

A lap emlékeztet, az elmúlt napokban több olyan esemény is történt, ami aggaszthatja a befektetőket: Varga Mihály pénzügyminiszter megszorításokról beszélt, és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is „válságkezelő üzemmódról” beszélt. A jegybank inflációs jelentése szerint a vártnál nagyobb lehet az infláció, akár éves szintű recesszióban is lehetünk. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk