Mészárosé az első horvátországi Marriott

  • narancs.hu
  • 2023. január 27.

Gazdaság

Mészáros Lőrinc cége üzemelteti majd az első horvát Marriott szállodát.

Még építés alatt áll az a szálloda, amelynek üzemeltetéséről megállapodást írt alá Mészáros Lőrinc és a Marriott International egyik alelnöke, Pankaj Birla. Az isztriai Marriott Opatija lesz Horvátország első Marriott-ja, a szállodát a Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva’s Hotels & Resorts üzemelteti majd.

A Mészáros Csoportban úgy gondolták, egy ilyen luxusszálloda üzemeltetéséhez mindenféleképpen kell egy partner, egy nemzetközi nagy brand, egy világmárka. „Ezt mi a Marriottban megtaláltuk, és úgy véljük, ez lesz a siker kulcsa”, mondta Mészáros. Nem ez az egyetlen befektetésük Horvátországban, évek óta szponzorálják az eszéki futball klubot és megvették a Miramar Hotelt is az Isztriai-félszigeten.

Az építés alatt álló, 187 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben, legkésőbb 2025 tavaszán nyit meg. Jelezte továbbá, hogy szeretnének további fejlesztéseket eszközölni, és újabb befektetéseket keresnek. Az egyértelmű, hogy a turizmus, szállodaipar tekintetében csak a luxus irányába szeretnénk elmozdulni, mondta.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk