Nevet is válthat a Vodafone az állami felvásárlás után

  • narancs.hu
  • 2023. január 9.

Gazdaság

A díjszabásba az állam elvileg nem fog beleszólni. 

Mint arról beszámoltunk, január 31-ig lezárja az állam a Vodafone felvásárlását, a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. 51 százalékát a 4iG Nyrt. leányvállalataként működő Antenna Hungária Zrt. (amelyben szintén 23 százalékos részesedése van az államnak), 49 százalékot pedig az állami Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.veszi meg. 

Az ügylettel kapcsolatban a hvg.hu több kérdést is feltett a 4iG-nek, amely többek között közölte, hogy a tulajdonosváltás az ügyfeleket nem érinti, így számukra ez nem jár semmilyen teendővel, viszont névváltoztatás várható. 

„Várható, hogy a Vodafone márkanév egy hosszabb és átfogó folyamat részeként megújul majd a jövőben”

– közölték.

Arra a kérdésre, hogy például a díjszabásba beleszólhat-e az állam, azt írták, hogy a társaság szakmai irányítása, így az üzletpolitikának a meghatározása is a 4iG csoport kompetenciájába tartozik majd, miután lezárták a tranzakciót.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk