Helyreigazítás

  • narancs.hu
  • 2016. február 19.

Helyreigazítás

A magyarnarancs.hu-n 2016. január 28. napján megjelent „Aki a lakbérhez ért, ezzel is megbirkózik: Habony Árpád szállásadónője lesz a Tv2 gazdasági igazgatója” c. cikkben valótlanul állítottuk, hogy Halkó Gabriellának a Szerb utca 9. szám alatt van lakása és hogy Halkó Gabriella Habony Árpád szállásadónője. A valóság ezzel szemben az, hogy Halkó Gabriellának nincs és soha nem is volt lakása a Szerb utca 9. alatt, és nem szállásadónője Habony Árpádnak.

Az érintettek és olvasóink szíves elnézését kérjük.

Megjegyzés:

A Szerb u. 9.-ben, ahol 2014 májusában a kaputelefonon a Halkó Gabriella név is szerepelt, többek között Habony Árpád volt anyósa bérel az önkormányzattól lakást. A minap – az Átlátszó oknyomozó portál adatkérése nyomán – az is kiderült, hogy Halkó Gabriella cége, a Brand Lab Kft. által a Szépművészeti Múzeumtól három hónapra kikölcsönzött képek őrzési helye a Szerb. u. 9. I. em. 1. sz. lakás volt.


Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?