„Ez itt a szabad világ" – Kálmán Olga a netre költözött

  • CD
  • 2019. április 8.

Interaktív

Honlapja az indulás után nem sokkal lehalt a terheléstől, vagy nem kizárt, hogy egyéb okokból. Youtube-csatornájára Czeglédy Csabával és Nagy Blankával töltött fel beszélgetést elsőként.

Facebook-oldalán jelentette be Kálmán Olga, hogy elindította honlapját kalmanolga.hu címen, ahol írásai, vlogjai és interjúi jelennek majd meg.

Kálmán Olga Hivatalos oldala

3-2-1 és START! Ez itt a kalmanolga.hu! Jöjjenek velem! Olvassák a blogot, nézzék a vlogot és iratkozzanak fel a youtube csatornámra! De a legfontosabb, csak egyenesen

"A kalmanolga.hu nem egy hírportál, ebből találnak épp eleget saját ízlésüknek megfelelően. A tuti biztosat sem fogom megmondani a hírekről, sose tettem. Felvetem a témákat, kérdezek. Csakúgy, mint eddig."

A miértre is rögtön választ adott a a Hír TV-s hatalomátvétel vagy visszavétel –kinek hogy tetszik – után műsor nélkül maradó Kálmán Olga.

"Ez a terep itt a szabad világ, én ide költöztem. De van még hely, jöjjenek velem!"

Kálmán oldala másfél órával az indulása után akkora terhelést kapott, hogy összeomlott – ezt is a Facebookon közölte. Hozzátette,

"az eddigi információk, amelyeket a szakemberektől kaptam, nem zárják ki a szándékosságot. Kedves hekkerek! Én is nagyon szeretlek titeket, de tényleg nincs jobb dolgotok vasárnap este???"

Youtube-csatornájára két beszélgetést töltött fel kezdésnek, Czeglédy Csabát és Nagy Blankát kérdezte.

Figyelmébe ajánljuk