Feldobná az unalmas videokonferenciát? Béreljen szamarat!
csacsizoom.jpg

Feldobná az unalmas videokonferenciát? Béreljen szamarat!

  • narancs.hu
  • 2020. április 21.

Interaktív

Egy találékony farmer új bevételi forrást talált a járvány idején.

A koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt a turizmus teljesen leállt, viszont egyre többen vesznek részt videokonferenciákon, amik azért sokszor rettentő unalmasak. Ezt kihasználva egy találékony amerikai farmer új szolgáltatást indított: állatai fizetség fejében becsatlakoznak bármilyen videokonferenciába, hogy feldobják azokat, írja az AP a Charlotte Observer nyomán.

A legnépszerűbb a Mambo névre hallgató 8 éves törpeszamár, aki ráadásul imádja a kamerát. A szamáron túl lovakat, csirkéket és kacsákat is meg lehet hívni résztvevőnek, igaz a szolgáltatás nem olcsó: 10 percért 50 dollárt számítanak fel (mintegy 16 ezer forint), de ezért cserébe a megrendelő eldöntheti, milyen néven jelentkezzen be az állat.

Francie Dunlap, a szolgáltatást kitaláló farmer szerint mindenki mosolyogva fogadja, mikor felbukkan a képernyőn az egyik szörős vagy tollas résztvevő. A hétvégén indított megrendelők között nem csupán vicceskedő munkatársak, de tanárok is vannak, akik a tanórákat szeretnék feldobni.

Ha ön is szeretné meglepni barátait/kollégáit/diákjait egy szamárral, itt tudja megrendelni a szolgáltatást.

Neked ajánljuk