Puzsér maradt volna a Hír Tv-nél, de kirúgták

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 29., 17:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ettől meg nagyon mérges lett – mint általában mindentől.

A hatalomátvétel már egy hónapja lezajlott az ismét Fidesz-közelbe került Hír Tv-nél, és augusztus elsején ki is rúgtak mindenkit, aki nem illett az új rendszerbe. Ennek ellenére Puzsér Róbertet csak ma rúgták ki, a műsorvezető pedig nyilatkozott is a hírt közlő Azonnalinak.
Azonnali, statáriális módon lettem elbocsátva – mondta Puzsér a lapnak, azt is hozzátéve, hogy ő maradt volna a csatornánál, ha továbbra is ugyanolyan függetlenül, autonóm módon készíthette volna műsorát, mint eddig. Azt is elmondta, a YouTube-on folytatná műsorát. Saját Facebook-oldalán már jóval sarkosabban fogalmaz. Itt már ÁVH-s kivégzőosztaghoz hasonlítja azt a két embert, aki közölte vele, hogy nem folytathatja a csatornánál.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 29., 17:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  szegedi789
  2018. augusztus 29., szerda 22:56
  És tényleg forradalmi / eredeti píszízni, fodorgáborozni, vagy dzsenderezni ebben az intenzíven lezüllő honban ? ? ? ? ?

  És tényleg nem illett a régiúj / újrégi hírtévére ? ? ? A korszellem ? ? ? Az ahhoz pásszentos dumcsika, amit szegény Róbertünk eredetinek hitt ? ? ? Megbotránkoztatónak ? ? ? Amit egy gajdicsottó is simán előállít ? ? ?

  Sajnálom Róbertet, hogy 120 % -ra már nem volt képes. Pedig ott csak ez lenne elfogadható. Kényelmesen komfort listázgatást bayerzsóti már nagycsoportban bőven abszolválta.

  Ja, és szegény MI ! Mivel csak ez a szar színjáték van. Szar szereposztással.

  Uncsíííííííííííííí........!!!!!!!!!!!!!!
 2. 3
  szegedi789
  2018. augusztus 29., szerda 22:47
  Első emlékeimet Mr. P. - ről még a közszolgálatinak (!) köszönhettem, amely a kétezres évek elején kulturális műsorokat (!) versenyeztetett (!), s az egyik aspiráns műsorban (Gong , Gang, vagy valami ilyesmi) tűnt fel többek közt Szily, Fáy vagy Para-Kovács oldalán. (Gong/Gang hatásának köszönhetően nem tudom nem elég ellenszenvvel olvasni öregecskedő "véleményvezéreink" manírosabbnál manírosabb írásait. Köszi !)

  Majd hírtévén ordibált / kapott rohamot Seszták Ágnes mellett esténként valami hírkommentálós vacakban.

  Sőt, szoci stop.hu-n is volt. Talán...

  Aztán jött valamilyen tehetségkutatós showban a zsüriskedés. Azóta nekem rejtély, mitől lett releváns, vagy csak egy kicsit is komolyan veendő "véleményvezér". Aki listázik (ó bazdmeg, Róbert, ez ám az eredetiség !), kommentál, s nem mond semmi meglepőt két roham között...
 3. 2
  rworse
  2018. augusztus 29., szerda 18:37
  "maradt volna a csatornánál, ha továbbra is ugyanolyan függetlenül, autonóm módon készíthette volna műsorát, mint eddig"

  Vagy ha piros hóval belepett cigánygyerekek potyogtak volna az égből?
 4. 1
  tiszapolgári
  2018. augusztus 29., szerda 18:15
  Senkit nem akarok megbántani, de Puzsér Facebook-bejegyzése tömény közhelygyűjtemény. "Komisszár elvtársnő", ennél sokkal eredetibb gondolatokat várnék egy körülrajongott publicistától.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

„Nem kérünk bocsánatot”
Interjú „Tibi atyával”
Interjú Palkovics Lászlóval
Mi lesz az MTA-intézetekkel?
Évadnyitó melléklet
Jordán Adél, Carly Wijs, Pintér Béla színháza
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kultúra

még több Kultúra...