Sebestyén Balázsnak megvan a véleménye, "milyen gané az MTVA"

  • narancs.hu
  • 2018. december 17.

Interaktív

Andy Vajna rádiójában is az elmúlt napok tüntetéssorozata volt a téma.

A rabszolgatörvény/túlóratörvény elleni tüntetéssorozat a Rádió 1 hétfő reggeli adásában is téma volt – írja a Comment blog. A műsorban előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, az érdekes előállítások, meg persze az MTVA is.

Sebestyén Balázs megszólalásából egyértelműen kiderült, hogy tud Szél Bernadett közmédiás élőzéséről, bár megjegyezte, az számára nem világos a tüntetők 5 pontját leadta-e a köztévé. (Nyilván nem.)

"Mert azt tudom, hogy felolvasták és felvette a köztévé kamerája, milyen kedvesek, hogy közpénzből megtették, hiszen abból élnek, amit mi fizetünk."

Némi kitérő után előkerült az MTVA székház előtti tüntetés. A hallgatók kérték, hogy hívják be Szél Bernadettet, mire Balázs emlékeztetett, hogy nem politikai műsort csinálnak.

"Minisztereket és képviselőket mi soha nem hívunk közvetlenül. Nem tudjuk Szél Berniéket felhívni, hogy vonuljanak az MTVA székházától a Rádió1 székházáig. Megvan a véleményünk a dologról, higgyétek el, meg arról is, hogy milyen gané az MTVA... El is fogom mondani, ha még egy kicsit többen felkelnek."

Mindez Andy Vajna rádiójában történt.

Figyelmébe ajánljuk