Szüret 2022/24.

  • Narancs
  • 2022. június 15.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból.

A tárcavezető felhívta a figyelmet, hogy a hungarikum pályázatokkal a hovatartozás kérdésében a társadalom szöveteinek elmélyítésére, identitásunk ellenálló képességének, a kötődés kultúrájának megerősítésére törekszünk.

Az Agrárminisztérium Sajtóirodája közleményéből

 

USZÍTÓK   LOVAS   FELKÉSZÜLTSÉGGEL   FORMÁLIS

 

A Jobbik belső ügyeinek rendezéséről a tisztújításig nem kívánunk további nyilatkozatot tenni, tisztelettel kérjük a sajtó munkatársaitól ennek tudomásul vételét.

(…) Minden lehetőséget megragadva a jövőben is azért harcolunk, hogy Magyarország olyan otthona legyen minden honfitársunknak, ahol jó élni és jól lehet élni. Számunkra ugyanis ez a legfontosabb. Nincs más hátra, mint előre!

A Jobbik közleményéből

 

Szerintem másképp kell gondolkodnunk az egész orosz–ukrán konfliktusról. Még egyszer mondom: a békét kell finanszíroznunk és nem a háborút, a háborús uszítókat pedig vissza kell szorítani. Most már teljesen nyilvánvaló, hogy vannak olyan üzleti körök, amelyek érdekeltek a háborúban. Soros György szimbolizálja őket, nyíltan beszél arról, hogy a háborút meg kell hosszabbítani, el kell nyújtani. Ezek háborús uszítók, akik keresni akarnak a háborún, miközben tönkremegyünk ebben, tönkremegy ebben egész Európa.

Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk