Életét vesztette egy fesztiválozó Ozorán

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 5.

Katasztrófa

Megégett a tábortűzben. 

Egy résztvevő égési sérüléseket szenvedett az Ozora Fesztiválon, amikbe belehalt a kórházban – erősítette meg a Telex információit a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A lap szerint egy külföldi fesztiválozó a tábortűzben égett meg. Ezt a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, és hozzátették, hogy a baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A BRFK szerint bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

A dádpusztai völgyrendszerben megtartott fesztivál szervezői a lapnak azt írták, hogy egy Szingapúrból érkezett vendég kísérelt meg öngyilkosságot a tűzbe ugrással, mentésére perceken belül megérkeztek a biztonsági- és mentős kollégák. A szervezők őszinte részvétüket fejezték ki a hozzátartozóknak.

„Napokig küzdöttek az életéért az orvosok, de sajnos nem tudták megmenteni. A tűz körül 2 méteres vaskerítés van, azon képtelenség véletlenül beesni, de még bemászni is szinte lehetetlen” – írták. Hozzátették, hogy korábban, több mint tíz évvel ezelőtt is történt egy hasonló eset a fesztiválon, de akkor sikerült megmenteni a tűzbe ugró életét. A tűz körüli kerítést rögtön ezután építették.

Címlapképünk illusztráció. 

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében más krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnött lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk