Elhunyt a gödi Samsung-gyárban balesetet szenvedett férfi

Katasztrófa

A körülmények kivizsgálása jelenleg is folyamatban van, a vállalat együttműködik a hatóságokkal. 

Elhunyt a gödi Samsung-gyárban balesetet szenvedett férfi, értesülésünket a Samsung SDI megerősítette. 

„Fájdalommal tudatjuk, hogy a november 3-án történt munkahelyi baleset következtében, kollégánk a kórházban életét vesztette. A baleset körülményeinek kivizsgálása jelenleg is folyamatban van. Cégünk maximálisan együttműködik az érintett hatóságokkal a baleset kivizsgálása során. Őszinte részvétünk kollégánk családjának, barátainak és szeretteinek” – írta megkeresésünkra Bagoly Katinka, a Samsung SDI PR-munkatársa. 

Múlt hét csütörtökön értesültünk arról, hogy baleset történt a gödi Samsung-gyár területén. Információnkat a vállalat megerősítette; Bagoly Katinka megkeresésünkre akkor azt írta, a kollégához perceken belül kiérkezett a telephelyen szolgáló mentőszolgálat, akik ellátták a sérület, majd azonnal kórházba szállították. 

Nem sokkal később a Magyar Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál arról tájékoztatta lapunkat, hogy a helyszínre egy esetkocsit riasztottak, ahonnan egy 30 év körüli férfit szállítottak kórházba ellátást követően súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban.

A halálhírt az Ezalényeg.hu írta meg elsőként, viszont a lap cikkében szereplő egyéb állításokat Bagoly Katinka cáfolta. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!  

Figyelmébe ajánljuk