Karácsony Gergely önkéntes karanténba vonult

  • narancs.hu
  • 2021. március 9.

Katasztrófa

Kedd reggel a tesztje negatív lett, így újra munkába áll.

A főpolgármester az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége lett volna, azonban nem sokkal az adás előtt lemondta az interjút, írta hétfőn este az atv.hu.

Karácsony Gergely önkéntes karanténba vonult, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ennek mi az oka.

Frissítés:

Karácsony Gergely Facebook-oldalán jelentette be, hogy tegnap rosszul érezte magát, ezért addig, amíg nem lett negatív tesztje, önkéntes karanténba vonult. Ma reggel azonban kiderült, hogy minden rendben, így újra munkába áll.

"Éreztem, valami nem stimmel, kis fejfájás, némi hidegrázás, és bár tudtommal nem kerültem szoros kapcsolatba COVID-fertőzöttel, mégis úgy láttam helyesnek, hogy amíg nem érkezik meg a PCR-tesztem eredménye, otthon maradok. Megjött a teszteredmény reggel: negatív. A sok kedves aggódás mellett egy hosszabb alvás is jót tett. Megyek is a dolgomra."

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.