Meghalt egy 9 éves fiú, mikor rádőlt egy kőkerítés, amit egy teherautó döntött ki

  • narancs.hu
  • 2023. október 10.

Katasztrófa

A tragédia a XX. kerületben történt. A gyerek édesanyja is megsérült.

Kedd reggel a XX. kerületi Mártírok útján

egy tehergépkocsi egy iskola udvaráról állt ki, amikor kidöntötte a kerítést, amely rádőlt egy 9 éves kisfiúra, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték – írja a police.hu.

A XX. kerületi Gyulai István Általános Iskolánál történt a tragédia. A kisfiú harmadikos volt.

A Telex úgy tudja, a fiúról az arra járó szülők szedték le a súlyos kerítésdarabot, de az életét már így sem lehetett megmenteni.

A helyszíni szemle jelenleg is tart.

Frissítés

A Telex megkeresésére a Gyulai István Általános Iskola igazgatója, Lernyei Ákos azt mondta, hogy az iskolában nem rendeltek el tanítási szünetet a történtek miatt, jobbnak tartják, ha a gyerekek együtt vannak a tanárokkal és a pszichológussal az első két órában, azután pedig próbálják folytatni a tanítást az órarendek szerint. Hozzátette, ha a szülők valamelyike ragaszkodik ahhoz, hogy hazavigye a gyereket, akkor természetesen elengedik az iskolából nemcsak kedden, hanem szerdán is, és nem kérnek róla igazolást. A döntés nemcsak az érintett harmadikos osztályra, hanem az egész iskolára igaz. A történtekről nem kívánt egyelőre nyilatkozni, türelmet kért.

A lap úgy tudja, a cég, melynek teherautója és sofőrje érintett a balesetben még beszélni sem tudott az autó vezetőjével a történtek óta. A rendőrök senkit sem engednek a helyszínre. Valószínűleg az iskolai papírgyűjtés miatt volt ott a teherautó, mely a balesetet okozta.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mégsem lesznek luxusbungalók a Pilis legszebbnek tartott tavánál

A kivitelező elállt a tizenkét tóparti „VIP-faház” felhúzásától. A környezetvédő helyi civilek tiltakozását ugyan alaptalannak minősítették, de azzal indokolták visszavonulásukat, hogy váratlanul kiderült, a szomszéd településről durva bűz árad, ami arra is utal, hogy a szennyvízszennyezést a luxusházak helye, a Határréti tó is elszenvedi.